søndag 15. januar 2012

Babyforberedelser....

Ja, det er for det meste det dagene brukes til for tiden. Babyrommet er pusset opp, men ikke innredet, det tar vi når den lille er født:) Babyen skal uansett sove på vårt rom den første tiden. Og vaskemaskinen går for fullt... Her vaskes både gutteklær, litt jenteklær og alt nøytralt, ull, lammeskinn og tepper!


Vi må ha stellekommode, men jeg vurderer å kjøpe en kommode og ha en stellematte over. Vi har badekar på badet, så en badebalje oppi der vil fungere fint til bading av den lille. Men er det noen som har erfaring med disse to kommodene, om man kan ha en stellematte oppå, er de passe i høyden og lign....?



Dette er to kommoder fra Ikea, Hemnes og Malm.

Ønsker alle en fin søndag!

søndag 8. januar 2012

Hjelpe meg...her ble det en lang pause...

Hei alle sammen!

Tid, energi og overskudd stekker ikke alltid til...så det blir nok ikke så ofte innlegg her på bloggen fremover... Men jeg håper jo at det blir mer tid til det etterhvert.. Jeg er innom bloggene deres og leser i ny og ne, men det har blitt lite tid til fotografering og interiør innlegg...

Grunnen til stillheten er en liten en som har bosatt seg i magen min

Den lille ventes allerede i midten av mars, og storebroren gleder seg masse!! Formen har rett og slett vært dårlig, mye kvalme, oppkast, trøtthet og lite energi... Men nå er formen bedre, så overskuddet går til jobb og familien.

Den kommende storebroren har vært flittig fotograf i dag, så hvorfor ikke vise magebilde her;)

 Og om ca 10 uker ligger det et lite nurk oppi her:) Om det er en gutt eller jente som sparker i magen vet vi ikke, så vi går en spennende tid i vente!

Klem til dere alle fra meg